Laden...

100% natuurlijke ingrediënten!

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Wijnsteenzuur bakpoeder

Als werkzame bestanddelen van Tammi wijnsteenzuur bakpoeder worden kaliumtartraat en natriumbicarbonaat gebruikt. Kaliumtartraat is wijnsteenzuur en is ofschoon de naam anders doet vermoeden een natuurlijk product. Natriumbicarbonaat is niets anders dan de oude en vertrouwde baksoda. Beide producten worden gedragen door biologische maïszetmeel.

Gebruik: Meng 21 gram Tammi Wijnsteenzuurbakpoeder op 500 gram bloem in een recept waar zelfrijzend bakmeel moet worden gebruikt. Tammi biologische wijnsteenzuur bakpoeder zit in een glazen potje van 115 gram.

Ingrediënten: MaÏszetmeel*, Rijsmiddelen: Kaliumtartraten E336 (24,7%), Natriumbicarbonaat E500.

* Gecertificeerd biologisch.

Meer informatie over wijnsteenzuur bakpoeder vindt u onder andere op:

http://zijeetook.com/2017/02/03/wijnsteenbakpoeder-verschil-baking-soda/


Voedingswaarde per / Nutritional Values per

100 g

Energie / Energy1004 kJ / 233 kcal
Vetten / Total Fat0 g
waarvan verzadigd / of which saturated0 g
Koolhydraten / Carbohydrates44 g
waarvan suikers / of which sugars0 g
Eiwitten / Protein0 g
Voedingsvezels / Dietary Fibres0 g
Zout / Salt17,51 g