Laden...

100% natuurlijke ingrediënten!

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Wijnsteen bakpoeder

Nieuw in ons assortiment is Tammi wijnsteenzuur bakpoeder voor Out of Home.

Dit product is speciaal voor de wat grotere gebruikers zoals biologische bakkerijen etc.

Met de inhoud van 600 g is ca 14 kg zelfrijzend meel te maken.

Als werkzame bestanddelen van Tammi wijnsteenzuur bakpoeder worden kaliumtartraat en natriumbicarbonaat gebruikt. Kaliumtartraat is wijnsteenzuur en is ofschoon de naam anders doet vermoeden een natuurlijk product. Natriumbicarbonaat is niets anders dan de oude en vertrouwde baksoda. Beide producten worden gedragen door biologische maïszetmeel.

Gebruik: Meng 21 gram Tammi Wijnsteenzuurbakpoeder op 500 gram bloem in een recept waar zelfrijzend bakmeel moet worden gebruikt.

Ingrediënten: MaÏszetmeel*, Rijsmiddelen: Kaliumtartraten E336 (24,7%), Natriumbicarbonaat E500.

* Gecertificeerd biologisch.

Meer informatie over wijnsteenbakpoeder vindt u onder ander op:

http://zijeetook.com/2017/02/03/wijnsteenbakpoeder-verschil-baking-soda/

Voedingswaarde per / Nutritional Values per

100 g

Energie / Energy1004 kJ / 233 kcal
Vetten / Total Fat0 g
waarvan verzadigd / of which saturated0 g
Koolhydraten / Carbohydrates44 g
waarvan suikers / of which sugars0 g
Eiwitten / Protein0 g
Voedingsvezels / Dietary Fibres0 g
Zout / Salt17,51 g